In de telecom sector voeren doen wij alle voorkomende werkzaamheden op klantlocaties voor diverse providers. Het configureren van modems, het aansluiten van TV ontvangers, netwerk bekabeling aanleggen, aansluiten van diverse randapparatuur enzovoort. Dit doen wij voor zowel xDSL als glasvezel verbindingen.

Voor zowel XS4ALL als Telfort voeren wij werkzaamheden uit in de infrastructuur van KPN. Dit betreft zowel het aanleggen van nieuwe verbindingen in hoofd en kabelverdelers, als het verhelpen van storingen. Dit doen wij zowel aan de infrastructuur als aan de aansluitpunten.

De opdrachten voor XS4ALL, Telfort en Solcon voeren wij uit in opdracht van Guidion. Als Guidion experts zorgen we er voor dat internet, telefonie en televisie bij klanten thuis werken. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring met glasvezel en koper-infrastructuren. Deze werkzaamheden worden zowel bij de klant op locatie als in het lokale netwerk veilig en vakkundig uitgevoerd.

Wilt u televisie, telefoon of netwerk kabel aanleggen door een erkend installateur? Wij vervangen oude kabels en werken alles netjes weg. Voor het bekabelen van uw huis of bedrijf bij nieuwbouw of verbouwing, gebruiken wij UTP kabels van beste kwaliteit.

Ook bij wifi problemen kunnen wij u ondersteunen. Wij kunnen het draadloos signaal voor u verbeteren, accespoints of versterkers plaatsen voor een perfect bereik op bijvoorbeeld zolder, slaapkamer, werkkamer of tuin. Wij lossen Wifi problemen op en zorgen voor een stabiel draadloos en een goed beveiligd netwerk met perfect bereik zodat u snel, gemakkelijk en zonder storingen kunt internetten, video’s streamen en e-mailen.

Menu